Cere oferta Cere oferte
Vacante

Pavlos Vergos Studios (Parga)

2 stele

   Coasta Ionica

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Pavlos Vergos Studios (Parga), Coasta Ionica, Grecia

Localizare:

Studiourile sunt situate intre plajele Piso Krioneri si Krioneri Beach, la 5 min de mers pe jos de centrul localitatii si portul Parga.Aproape de studiouri, se pot gasi taverne, cafenele, piata, minimarketuri si brutarii.Facilitati hotel:

Hotelul ofera 14 studiouri, unele cu vedere la gradina, unele cu vedere la oras, situate in apropiere de un living relaxant. Exista o mica biblioteca in living, care se afla la dispozitia dumneavoastra.Dotari camere:

Studiourile sunt compuse dintr-o combinatie de mobilier modern si facilitati (cum ar fi: seif, aer conditionat, TV satelit, ventilator, uscator de par, utilata) si un dram de elemente antice grecesti de stil.Distanta fata de plaja: 30 mhttp://www.pvergos.com/

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.