Cere oferta Cere oferte
Vacante

Harris Studios (Vrachos Beach)

2 stele

   Coasta Ionica

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Harris Studios (Vrachos Beach), Coasta Ionica, Grecia

Studiourile Haris sunt unele din cele mai populare unitati de cazare din statiunea Vrachos. Pozitionarea langa plaja, piscina, proprietarii foarte primitori, fac din Haris Studios locul ideal de cazare din VrachosLocalizare:

Haris Studios se gaseste in statiunea Vrachos, in imediata apropiere a plajei, la 30 km de Preveza si 40 km distanta fata de statiunea Parga.Dotari camere:

Haris ofera turistilor camere tip studio si apartamente. Ambele tipuri de cazare includ baie cu dus, TV, A/C, telefon, bucatarie complet utilata.Facilitati hotel:

Haris Studios pune la dispozitia turistilor receptie, piscina cu sectiune pentru copii, bar, parcare, umbrelute si sezlonguri gratuite pe plajaPlaja:

Plaja publica cu nisip aflata exact in fata unitatii de cazare.http://www.harisapartments.gr/

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.