Cere oferta Cere oferte
Vacante

Daluz Boutique Hotel (Preveza) (F)

4 stele

   Coasta Ionica

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Daluz Boutique Hotel (Preveza) (F), Coasta Ionica, Grecia

Daluz Boutique Hotel 4*-este situat la aproximativ 2 km de centrul orasului istoric Preveza.Hotelul a fost construit pentru a satisface cerintele fiecarui sezon,imbinand confortul si serviciile de inalta calitate.

Dotari camere: Hotelul dispune de 16 apartamente de lux fiecare cu veranda proprie,dotat cu bucatarie proprie,baie,semineu pentru zilele racoroase de toamna si iarna,wi fi.


Facilitati hotel:Hotelul dispune de restaurant,bar,piscina exterioara,parcare privata,facilitati pentru perosane cu dizabilitati.Animale de companie permise.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.