Cere oferta Cere oferte
Vacante

PENSIUNEA CLUJ

3 stele

   Str Meteor 71b, Cod Postal 400492, Cluj Napoca Vezi pe harta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere PENSIUNEA CLUJ, Cluj Napoca, Romania

Pensiunea CLUJ ofera o atmosfera confortabila, de liniste si intimitate pentru clientii aflati departe de casa, la preturi mai mult decat accesibile.

Incepand cu data de 1 iulie 2020 oferta de cazare a Pensiunii Cluj a suferit cateva modificari legate de structura camerele si locurile de cazare oferite oaspetilor:
Imbunatatirile includ :
- Sistem de yale inteligente (posibilitatea de self-check in, faciliteaza cazarea oaspetilor fara contact cu receptionerul , receptia avand program doar pe timpul zilei);
- Upgrade sistem si instalatie de incalzire / aer conditionat , poate fi personalizat pentru fiecare camera (control individual al temperaturii in fiecare camera, atat incalzire cat si aer conditionat)
- Refacerea instalatiei electrice pentru functionalitate mai mare; iluminat inteligent in spatii exterioare si comune;
- Cabine de dus cu hidromasaj si dusuri cu paravane din sticla securizata;
- Sistem supraveghere video in spatiile interioare comune;
- Parcarile private luminate si supravegheate video;
- Schimbare parchet, zugravit;
- Inlocuirea saltelelor cu saltele calitativ superioare (din 10.07.2020).

Pensiunea CLUJ ofera o atmosfera confortabila, de liniste si intimitate pentru clientii aflati departe de casa, la preturi mai mult decat accesibile.

Descriere camere:
Dotari camere: TV - cablu, internet - wireless, uscator de par, birou, pardoseala de lemn/parchet.
Numar total camere: 20
Duble: 13 - 9 camere standard cu pat matrimonial; 3 camere standard twin; 1 camera matrimoniala superioara.
Apartamente: 0
Triple: 5: 1 camera cu 1 pat matrimonial + 1 pat single; 1 camera cu 1 pat matrimonial + 1 canapea dubla; 3 camere cu 2 paturi + 1 canapea dubla;
Familiale: 0

Descriere facilitati:
Dotari generale: parcare proprie - 15 locuri, internet - wireless, receptie deschisa nonstop.
Servicii: plata cu card, informatii despre evenimente, obiective sau atractii din oras, fax/copiator; cafea expresso, ceai si fursecuri din partea casei; harti cu orasul gratuite; desteptare la ora fixa; comenzi de taxi gratuite; rent a car de la firme partenere; pastrarea bagajelor.

Locatie:
PENSIUNEA CLUJ este amplasata intr-o zona linistita din cartierul Observator, usor accesibila de pe Calea Turzii si Strada Observator, la mica distanta de centrul istoric si cultural al orasului Cluj-Napoca. Pensiunea se afla in apropiere de Spitalul de Recuperare din Cluj, Gradina Botanica, Sigma Center si Universitatea Tehnica - UTCN.

Atractii turistice:
Gradina Botanica Alexandru Borza si Muzeul Botanic, Parcul Etnologic Romulus Vuia, Cetatea Clujului, Cetatuia, Casa Monetariei, Primaria, Prefectura, Teatrul National Lucian Blaga si Opera Romana, Teatrul si Opera Maghiara de Stat, Universitatea Babes-Bolyai, Ruine de constructii romane, Muzeul Etnografic al Transilvaniei, Muzeul de Arta Cluj-Napoca, Muzeul Zoologic, Muzeul Universitatii, Muzeul de Minerologie, Muzeul National de Istorie a Transilvaniei, Vivariul, Colectia de Istorie a Farmaciei, Bastionul Croitorilor, Muzeul de Speologie Emil Racovita.

Politici:
Check-in: incepand cu ora 14:00
Check-out: pana la ora 12:00

Servicii masa:
mic dejun optional; pranz si cina prin servicii de catering.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Facilitati

Private bathroom
Luggage storage
24-Hour Front Desk
Hairdryer
Free parking
Breakfast area
TV in room
Reception desk
Cable/Satellite TV
Free wireless internet

Locatie PENSIUNEA CLUJ, Cluj Napoca, Romania