Cere oferta Cere oferte
Vacante

HOTEL RAMADA CLUJ-NAPOCA

5 stele

   Calea Turzii Nr 4349, Cluj Napoca Vezi pe harta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL RAMADA CLUJ-NAPOCA, Cluj Napoca, Romania

Deschis in primavara anului 2012, Hotel RAMADA CLUJ este un hotel de 4 stele, situat la 200 de metri de centrul cultural si de afaceri din Cluj-Napoca.
Oaspetii beneficiaza de acces gratuit la luxosul centru spa si de wellness, care ofera vedere panoramica la oras.
Hotelul beneficiaza de singurul concept Executive Floor, cu acces nelimitat la Executive Lounge, din Cluj Napoca. Oaspetii etajului Executive se bucura de beneficiile suplimentare: selectie din cele mai bune bauturi, dulciuri si fructe, cafea, ceai, early dinner, acces la terase cu vedere panoramica asupra orasului.

Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, seif, baie cu dus - sau cada, balcon, internet, uscator de par, telefon, birou, mocheta, halat de baie, papuci de casa.
Număr total camere: 100 - de diferite tipuri, adaptate nevoilor dumneavoastra: DeLuxe Guest Room, Premium Guest Room, DeLuxe Suite, Premium Suite, Belle View DeLuxe Suite, Belle View Premium Suite sau Penthouse.

Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant, parcare proprie, acces persoane cu dizabilitati, internet, pastrare obiecte de valoare, bar, terasa, lift, camera de bagaje, aer conditionat, snack bar, Executive Lounge.
Servicii: room service, centru de afaceri, spalatorie, curatatorie chimica, serviciu de calcatorie, serviciu de trezire, lustruire pantofi, fax/copiator, serviciu de concierge, serviciu de transfer (contra cost), transfer de la/la aeroport (contra cost).

Locatie:
Hotel RAMADA Cluj Napoca este situat pe axa principala de intrare in oras, la mica distanta de centru.

Servicii masa:
se acorda in cele 2 restaurante: AVOCADO Restaurant &Lounge si AKANTUS Restaurant, ambele cu specialitati din bucataria internationala.

Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti): - un copil cu varsta pana la 10 ani (neimpliniti) beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun, fara pat suplimentar - un copil cu varsta peste 10 ani, sau al treilea adult achita 24 euro / noapte, cu pat suplimentar asigurat.

Facilitati evenimente:
Sali de conferinta: 4 - Centrul de evenimente Ramada Cluj Events cuprinde 4 sali de conferinte dotate cu echipamente de ultima generatie: flipchart si consumabile, WI-FI, internet prin cablu, sistem de vizualizare prezentari - proiector/ LCD, pointer/ remote control pentru prezentare, sistem audio, microfoane fixe si mobile. Salile de conferinte pot fi amenajate in varianta teatru, boardroom, sala de clasa sau U shape, in functie de cerintele fiecarui eveniment si pot gazdui pana la maxim 110 de invitati - cea mai mare.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Facilitati

Private bathroom
Bar
Luggage storage
Facilities for persons with disabilities
Elevator
Minibar
24-Hour Front Desk
Restaurant
Safety deposit box in room
Newspaper
Shoe shine
Business centre
Meeting/Banquet facilities
Room service
SPA
Conference room
Ironing service
Laundry
Direct connection telephone line
Airport transfer
Hairdryer
Steam baths
Massage
Indoor swimming pool
Fitness centre
Sauna
Free parking
Air conditioning
TV in room
Terrace
Cable/Satellite TV
Free wireless internet

Locatie HOTEL RAMADA CLUJ-NAPOCA, Cluj Napoca, Romania