Cere oferta Cere oferte
Vacante

Sport Hotel Europa

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Sport Hotel Europa, Civetta, Italia

Descriere generala : Hotelul localizat intr-o zona linistita, langa malul lacului Alleghe, situate in inima statiunii. Este complet renovat, fiind in proprietatea familie care detine hotelul Alla Posta. Familia conduce cele doua unitati de cazare din 1866. Hotelul este dotat cu : receptie, centru spa, cu sauna, baie turceasca, solar si masaj. Restaurantul a la carte este foarte cunoscut pentru bucatraia tarditionala locala si recomandata de celebrul Guida Michelin. Alte facilitate: animatie cu show-uri live, pentru persoanele care nu doresc sa schieze pot beneficia de excursiile optionale organizate in zona direct de la hotel.
Distanta fata de zona de ski: la 300 m fata de CIVETTA SLOPES. Serviciu gratuit de shuttle bus direct de la hotel.
Descrierea camerelor: Toate camerele sunt spatioase si mobilate in stil alpin cu culori calde, dotate cu: Tv-satelit, telefon, baie private, uscator de par, camerele au o priveliste frumoasa aspura vaii Mottolino.
Camerele Comfort sunt situate in partile laterale ale cladiri si sunt un pic mai mici decat cele “Super”, dar au vedere catre lacul Alleghe.
Camerele Super sunt mai spatioase si si mai confortabile cu vedere directa catre lac si pozitionate in partea centrala a cladirii, sau cu vedere spre munte.
Tariful include: cazarea, masa cu demipensiune, intrarea la sauna, fitness, baia turceasca, camera de relaxare si aroma therapy, animatia de seara, camera de joaca pentru copii, cina de Craciun, depozitarea echipamentelor de schi in camera special amenajata pentru acestea.
Tariful nu include: bauturile, baile la spa, masajul, sala de jocuri, Cina de Revelion “New Year’s Gala” cu orchestra : 70 euro/persoana/obligatoriu, se achita la fata locului.
Alte servicii optionale de achitat la fata locului :
Supliment pensiune complete : aproximativ : 80 euro/persoana/perioada – 6 zile ;
Supliment standard single : 13 euro/persoana/noapte
Suliment comfort single : 20 euro/persoana/noapte
Patut de copii : 16 euro/zi

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.