Cere oferta Cere oferte
Vacante

Alla Posta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Alla Posta, Civetta, Italia

Descriere generala : Hotelul este condus proprietarii hotelului. Este un hotel cu tarditie care dateaza din 1866. A fost complet renovat intr-un stil rustic. Hotelul are un hol mare si elegant cu o ceainarie elegant, tavern in stil Tyrolez, bar, restaurant a la carte. De asemenea hotelul este dotat cu un centru de infrumusetare, piscine interioara incalzita, spa, solar, masaj, sauna si fitness, camera de recreere pentru copii, animatie cu muzica live. Pentru persoanele care nu doresc sa schieze pot beneficia de excursiile optionale organizate in zona direct de la hotel.
Distanta fata de zona de ski: la 4 km fata de CIVETTA SLOPES. Serviciu gratuit de shuttle bus direct de la hotel.
Descrierea camerelor: Toate camerele sunt spatioase si mobilate in stil alpin cu culori calde, dotate cu: Tv-satelit, telefon, baie private, uscator de par, camerele au o priveliste frumoasa aspura vaii Mottolino.
Camerele Comfort sunt situate in partea central a hotelului si au un design diferit , traditional montan.
Camerele Super sunt situate in partile laterale ale cladirii sau in spate.
Tariful include: cazarea, masa cu demipensiune, intrarea la piscine, sauna, fitness, camera de joaca pentru copii, cina de Craciun, depozitarea echipamentelor de schi in camera special amenajata pentru acestea.
Tariful nu include: bauturile, baile la spa, masajul, Cina de Revelion “New Year’s Gala” cu orchestra : 70 euro/persoana/obligatoriu, se achita la fata locului.
Alte servicii optionale de achitat la fata locului :
Supliment pensiune complete : aproximativ : 80 euro/persoana/perioada – 6 zile ;
Supliment standard single : 13 euro/persoana/noapte
Suliment comfort single : 20 euro/persoana/noapte
*Camerele Formula Relax include in tariff : Masa la restaurantul a la carte si Cina de Craciun.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.