Cere oferta Cere oferte
Vacante

SUNSHINE MAGNOLIA & SPA

4 stele

   Chaika, Bulgaria Vezi pe harta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere SUNSHINE MAGNOLIA & SPA, Chaika, Bulgaria


LOCALIZARE: Hotelul Magnolia este situat intr-o gradina cu magnolii, la 150 m de plaja, in zona Chaika, situata la sud de statiunea Nisipurile de Aur. A fost renovat complet in 2003/2004.


FACILITATI CAMERE: Hotelul dispune de 2 cladiri cu 162 de camere duble, 4 studiouri, 2 apartamente si 5 camere single dotate cu TV satelit, mini bar, telefon, cabina cu baie, balcon si aer conditionat.


FACILITATI HOTEL: Se pune la dispozitia turistilor: restaurantul cu terasa, piscine cu sectiune pentru copii si apa minerala, bar la piscina, fitness, sauna, tenis de masa, biliard, darts, gimnastica acvatica, loc de joaca pentru copii, babysitter, animatie, magazin de souveniruri, safe, casa de schimb valutar, sala de conferinte, parcare, centru SPA si Wellnes.




Observatii: Parcarea este gratuita insa nepazita, umbrelutele la plaja sunt gratuite insa se plateste sezlongul: 4 leva/zi. Baby cot - se achita la receptie (la cerere)


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie SUNSHINE MAGNOLIA & SPA, Chaika, Bulgaria