Cere oferta Cere oferte
Vacante

Roata

3 stele

   Cavnic, Romania

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Roata, Cavnic, Romania

Hotelul nostru va asteapta cu 28 de camere spatioase decorate cu deosebit bun gust, preparate si muzica traditionale maramuresene. Veti putea alege dintre 7 camere cu 3-4 paturi, 16 camere double, 3 camere de lux cu jacuzzi, un apartament si o camera single.
Camerele
Camerele sunt dotate cu televizor color, telefon cu acces national si international, minibar, acces la internet. Baia este complet utilata avand inclusiv seturi de cosmetice. Exista de asemenea si o zona pentru depozitarea bagajelor si a hainelor.

Apartamentul
Apartamentul are doua camere, fiecare avand intrare proprie. Camera dotata cu un pat mare dublu poate fi folosita ca dormitor, iar cealata camera poate fi folosita pentru lucru, aceasta din urma fiind dotata cu birou. Fiecare camera are telefon cu acces national si international, televizor, minibar, acces la internet. Apartamentul dispune de baie complet utilata cu jacuzzi.

De asemenea hotelul nostru dispune de parcare proprie pazita si in curand va fi construita o moderna piscina acoperita.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.