Cere oferta Cere oferte
Vacante

Baia Bianca Club Hotel

4 stele

   Capo Coda Cavalo Vezi pe harta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Baia Bianca Club Hotel, Capo Coda Cavalo, Italia

Localizare: pe coasta de nord-est a insulei, in zona Capo Coda Cavalo, la 350 m de plaja cu nisip, la 150 km de aeroportul Alghero.
Caracteristici hotel: complex turistic recent construit cu restaurant, bar, 2 piscine in aer liber din care una pentru copii, programe de animatie si divertisment.
Camerele sunt echipate cu: baie cu cada sau dus, uscator de par, aer conditionat, telefon, TV satelit, minibar (cu plata), seif (cu plata).
Nota: pentru anumite facilitati, hotelul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel, solicitati receptiei sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Pagina web: http://www.nexushotels.it/en/hotels/club-hotel-baja-bianca-home/club-hotel-baja-bianca.html

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Baia Bianca Club Hotel, Capo Coda Cavalo, Italia