Cere oferta Cere oferte
Vacante

RADISSON BLU 1835

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere RADISSON BLU 1835, Cannes, Franta

www.radissonblu.com/hotel-cannes
Localizare: peste drum de plaja, cu vedere la vechiul port al statiunii.
Dotari camere: camerele standard, decorate in stil provencal au vedere la oras si dispun de aer conditionat, TV satelit, minibar, expresso coffee machine, uscator de par, free WiFi. Hotelul are 184 camere standard si suite.
Facilitati hotel: 3 restaurante (unul pentru mic dejun, unul “bio” in cadrul spa center si unul panoramic la ultimul etaj), terasa si solarium pe acoperis, WiFi gratuit, Thalasso spa center (bai termale, masaj, fitness, sauna, hammam, baie japoneza, piscina exterioara si interioara).

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.