Cere oferta Cere oferte
Vacante

NOVOTEL MONTFLEURY

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere NOVOTEL MONTFLEURY, Cannes, Franta


www.novotelcannes.com
Localizare
Dotari camere: Tv satelit, aer conditionat, WiFi, minibar, facilitati pentru preparat ceai/cafea, seif. Hotelul dispune de 182 camere.
Facilitati hotel: restaurant, cafenea, piano-bar, bar la piscina, piscina exterioara pentru adulti si copii, teren de tenis, fitness centre, amfiteatru, sali de conferinta.
: in centrul statiunii, in mijlocul unui frumos parc, la 10 minute de mers pe jos pana la plaja si la promenada Croisette.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.