Cere oferta Cere oferte
Vacante

Ibis mouans Sartoux (TS)

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Ibis mouans Sartoux (TS), Cannes, Franta


Localizare: Hotelul este situat intre Cannes si Grasse, la cateva minute de mers de statia de tren de unde se poate lua acest mijloc de transport spre toate statiunile de pe Coasta de Azur. Localitatea Mouans Sartoux este un sat pitoresc ce gazduieste numeroase festivaluri pe parcursul anului. Cannes este la 8km.


Camere: Hotelul dispune de 70 camere dotate cu aer conditionat, TV satelit cu ecran plat, radio, WiFi gratuit. Uscatorul de par se poate ridica (gratuit) de la receptie.


Alte facilitati: restaurant, bar, parcare exterioara (gratuita).


Pagina internet: www.accorhotels.com

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.