Cere oferta Cere oferte
Vacante

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere EDEN, Cannes, Frantawww.canneshoteleden.com
Localizare: in centru comercial Cannes, pe strada principala Rue d’Antibes, la 150m de Croisette si de plaja.
Dotari camere: aer coditionat, TV satelit, telefon, minibar, seif, conexiune internet, aparat pentru preparare ceai/cafea, uscator de par. Hotelul dispune de 115 camere.
Facilitati hotel: restaurant, bar la receptie, salon mic dejun, piscina interioara cu jacuzzi, fitness, baie turceasca, salon de frumusete, curatatorie si spalatorie.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie EDEN, Cannes, Franta