Cere oferta Cere oferte
Vacante

Belle Plage Brougham

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Belle Plage Brougham, Cannes, Franta

Apartinand aceleasi familii de patru generatii, hotelul Belle Plage combina perfect stilul modern cu aspectele sarmante ale celui traditional. Pe peretii intregului hotel, oaspetii au ocazia sa admire fotografii cu momente mai mult sau mai putin celebre din istoria Festivalului de Film.

Localizare:
La 50 m de Promenade Croisette si 5 minute de mers pana la plaja. Dotari camere: aer conditionat, balcon sau terasa, TV satelit, telefon, minibar, seif, uscator de par, Wi-Fi. Hotelul dispune de 48 camere.

Dotari camere:
Aer conditionat, balcon sau terasa, TV satelit, telefon, minibar, seif, uscator de par, Wi-Fi. Hotelul dispune de 48 camere.

Facilitati hotel:
Salon mic dejun cu terasa si vedere la mare, piscina pe acoperis, lobby bar, room service, conexiune internet, parcare privata (este necesara rezervare, tarif informativ 16EURO/zi).

www.cannes-hotel-belle-plage.com

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Belle Plage Brougham, Cannes, Franta