Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL TEILOR


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati HOTEL TEILOR, Calimanesti-Caciulata

TV in camera
Baie in camera
Televiziune prin cablu/satelit
Bar
Parcare contra cost

Descriere HOTEL TEILOR, Calimanesti-Caciulata

Hotelul este situat la aproximativ 60 m de hotel Central.
Descriere facilitati:
Baza de tratament a hotelului Central: afectiuni ale tubului digestiv, hepato-biliare, renale, ale cailor urinare, metabolice şi de nutritie, reumatismale inflamatorii, neurologice periferice, respiratorii şi boli asociate.

Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.
Politici:
Unitatile hoteliere din Romania aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.
Servicii masa:
- se acorda in unitatea restaurant Central, categoria 3 stele in sistem fisa cont.
Facilitati evenimente:
Hotel Teilor are o sala de conferinte de 60 locuri Dotari: videoproiector, ecran de proiecţie, flipchart, instalaţie de sonorizare, Internet wireless

Taxe locale

Unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale.
Calatorul este obligat sa achite la receptia unitatii hoteliere taxa de statiune, taxa de salubritate, precum si alte taxe locale, fara a putea pretinde despagubiri sau returnarea sumelor de la EXIMTUR.

Locatie HOTEL TEILOR, Calimanesti-Caciulata