Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL ORIZONT COZIA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere HOTEL ORIZONT COZIA, Calimanesti-Caciulata

Hotelul este situat in centrul statiunii.
Prin modul in care este amenajat si dotat precum si prin amplasament, hotelul ofera conditii optime pentru: -grupuri organizate -turism de afaceri (team-building-uri intalniri de afacericongrese, expozitii) -turism balnear (tratamente, aerosoli, ape termale).
Descriere facilitati:
In baza de tratament a statiunii: - Buvete cu ape minerale pentru cura interna; - Instalatii pentru bai la cada cu apa minerala; - Bazine cu apa termala pentru kinetoterapie; - Instalatii pentru hidroterapie: afuziuni, bai de plante, bai cu bioxid de carbon, dus scotian, dus subacval, bai partiale sau totale, bai galvanice, dus-masaj; - Impachetari cu parafina; - Inhaloterapie (inhalatii); - Instalatii pentru aerosoloterapie; - Instalatii pentru electroterapie; - Sala de gimnastica medicala; - Sauna; - Strand termal cu apa sulfuroasa, în aer liber, pentru afectiuni reumatismale; - Laboratoare pentru teste functionale; - Cabinete medicale pentru diverse actiuni. Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie. Accesul la CENTRU WELNESS & SPA se va intra pe baza unei programarii . Pentru programare, clientii vor suna responsabilul SPA, dupa ce se vor caza. Sunt 6 serii, cu pauza intre ele, pentru a nu se intersecta clientii si pentru a se face curatentie si dezinfectie : -seria I - 8:30-10:00 -seria II - 10:30-12:00 -seria III - 12:30-14:00 -seria IV - 14:30-16:00 -seria V - 16:30-18:00 -seria VI - 18:30-20:00 Se va merge direct in halat si papuci ( halate au in camere iar papuci, au doar contra-cost, la receptie, in cazul in care nu aveti ). La piscine, saune, salina, jacuzzi, nu se poarta masca. Masca se va purta la intrarea in zona spa si in barul din zona SPA.
Atractii turistice:
Manastirile si schiturile din judetul Valcea, Muzeul de icoane vechi din incinta Manastirii Cozia, Vestigiile romane (castrul Arutela, Masa lui Traian), Parcul National Cozia, Fantana lui Cuza, Pesterile calugarilor apartinand Manastirii Turnu.

Taxe locale

Unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale.
Calatorul este obligat sa achite la receptia unitatii hoteliere taxa de statiune, taxa de salubritate, precum si alte taxe locale, fara a putea pretinde despagubiri sau returnarea sumelor de la EXIMTUR.

Facilitati HOTEL ORIZONT COZIA, Calimanesti-Caciulata

Restaurant
Room TV
Bathroom
Shower
Children playground
Hairdryer
Direct connection telephone line
Sauna
Fitness Centre
Free Wireless Internet
Elevator
Massage
Bar
Safety Deposit Box at reception
Facilities for persons with disabilities
Health treatments facilities

Locatie HOTEL ORIZONT COZIA, Calimanesti-Caciulata