Vacante

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Divan, Bursa, Turcia

Localizare: amplasat aproape de centrul orasului Bursa, la 35 km de statiunea Uludag si la 60 km de aeroportul Yenisehir Bursa.
Hotelurile din Bursa reprezinta o optiune buna si pentru iubitorii sporturilor de iarna, acest oras fiind situat foarte aproape de statiunea montana Uludag. Legatura intre Bursa si Uludag este asigurata de una dintre cele mai performante instalatii montane pe cablu, o linie de telegondola, lunga de cca 9 km si care asigura transportul intre cele doua localitati pe parcursul a 25 minute.
Facilitati hotel: dispune de restaurant, bar, centru spa, sala de sport, piscina interioara, sala de conferinta, internet gratuit, parcare.
Dotari camere: categoria superior cu o suprafata de 30-32 mp, dispun de baie, TV, incalzire centrala, access gratuit wireless.
Link: www.divan.com.tr/hotel/divan-bursa-hotel

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.