Cere oferta Cere oferte
Vacante

Vila Grecu

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Vila Grecu, Bukovel, Ukraine

Localizare: Hotelul este situat in Bukovel. Iaremcea este la 32 km de proprietate, iar Vorohta se afl la 18 km. Cel mai apropiat aeroport este aeroportul din Ivano-Frankivsk, situat 92 km de Hotelul Greku. Proprietatea ofer un serviciu de transfer de la/la aeroport, disponibil la un cost suplimentar.In fiecare camer a hotelului exist dulap.

Facilitati hotel: Hotelul Greku are bar, facilitti de grtar si WiFi gratuit in intreaga proprietate. Toate camerele au TV cu ecran plat cu canale prin cablu si baie privat. Exist un restaurant care serveste preparate din buctria local, precum si o parcare privat gratuit.


Oaspetii cazaCti la Hotelul Greku pot practica diverse activitti in Bukovel si in imprejurimi, inclusiv drumetii si schi.

Clasificare: Hotelurile din Bukovel nu au o clasificare oficiala. Recomandarea agentiei pentru acest hotel este de 3*.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.