Cere oferta Cere oferte
Vacante

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Torba, Bukovel, Ukraine

Localizare: Complexul hotelier 'Torba' este situat in satul Polanica, intr-un colt pitoresc al Muntilor Carpati, la 500 metri de statiunea de schi Bukovel.
Descriere: 'Torba' combina confortul cu succes, ospitalitatea ucraineana si preturile accesibile, ideale pentru vacante de familie si pentru grupuri mari de turisti.
Facilitati hotel: Complexul este compus din patru cabane si un hotel.
- Cabanele cu trei etaje 'Torba' si 'Skrynia' ofera oaspetilor cate 12 de locuri: la primul etaj exista o camera dubla; la etajul al doilea exista 3 camere cu doua paturi, dintre care unul este cu paturi separate, iar altele cu paturi duble; la etajul 3 exista o camera de 4 locuri cu doua paturi duble; in fiecare camera exista o baie cu toaleta). La primul etaj exista un living mare decorat in stil hutsulian, care include o masa pentru 12 persoane, o bucatarie cu un bar, canapele, TV si artefacte de viata Hutsulian.
- Cabanele cu doua etaje 'Torbochka' si 'Punto' au o camera de odihna, bucatarie si baie.
- Hotelul Torba este o cladire de 4 etaje, oferind o atmosfera confortabila oaspetilor sai. Dormitoarele includ camere de lux, camere semi-lux si camere standard.
Serviciile suplimentare precum bar-restaurant, sauna, piscina, biliard, sala de masaj, barbeque, parcare, room service, sala de conferinte, servicii de spalatorie si calcatorie, organizarea de excursii si excursii in munti va vor ajuta sa aveti o vacanta de neuitat.
Dotari camere: Climatizare, un seif individual, un frigider, o zona de luat masa si o zona de relaxare. Unele camere au vedere la munte. Alte facilitati (cabane) includ un cuptor cu microunde, o masina de spalat vase si o soba pentru self-catering.
Web: http://www.torba.if.ua/index.phpel=2

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Torba, Bukovel, Ukraine