Cere oferta Cere oferte
Vacante

Ski Xata

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Ski Xata, Bukovel, Ukraine

Localizare: Complexul este situat la intrarea in statiunea de schi Bukovel, la doar 250 metri de partie.
Descriere: Complexul Ski Hata a creat conditii ideale pentru familii, pentru a va restabili forta si pentru a va incarca bateriile. Interiorul cabanei prezinta pe pereti fragmente de ziduri si tavane din lut, covoare tesute pe pereti, streasina sculptata pentru perdele, mobilier realizat manual.
Facilitati hotel: restaurant cu preparate din bucataria ucraineana, precum si specialitati traditionale locale, bar, mini piscina exterioara, receptie deschisa nonstop, depozit gratuit pentru echipament de schi. Restaurantul este deschis din decembrie pana in aprilie. La cerere, este disponibil un serviciu de transfer la oraselul Iaremcea, care ofera conexiune cu orasul Ivano-Frankivsk. Aeroportul din Ivano-Frankivsk este la 91 km.
Dotari camere: TV, internet Wi-Fi, 2 paturi twin, mocheta pe jos. Atentie: O parte din camere au bai comune (cu dus si incalzire prin pardoseala).
Web: http://ski-xata.com/en/

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Ski Xata, Bukovel, Ukraine