Cere oferta Cere oferte
Vacante

Podgorie Spa and Resort

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Podgorie Spa and Resort, Bukovel, Ukraine

Localizare: Situat la 1 km de teleschiul staLLiunii de schi Bukovel, acest hotel ofer depozit gratuit pentru echipament de schi si acces gratuit la internet WiFi. De asemenea, Hotelul Podgorie pune la dispoziLLie o saun si un centru spa.
Toate camerele Hotelului Podgorie sunt amenajate in stil rustic, cu mobilier de lemn. Toate camerele si csuLLele au TV cu ecran plat, iar baia este dotat cu usctor de pr.

Hotelul se afl la 600 de metri de o staLLie de autobuz care ofer legturi spre gara Tatariv, iar Aeroportul Ivano-Frankivsk este la 90 km.

Facilitati hotel: Restaurantul Hotelului Podgorie are ferestre panoramice cu vedere la munti si serveste preparate din buctria ucrainean. Hotelul mai pune la dispozitie si un restaurant italian specializat in pizza.

OaspeLLii Hotelului Podgorie se pot relaxa in saun si se pot rcori in piscina interioar. Centrul spa ofer tratamente de infrumuseLLare si de wellness.

Clasificare: Hotelurile din Bukovel nu au o clasificare oficiala. Recomandarea agentiei pentru acest hotel este de 3* superior.Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.