Cere oferta Cere oferte
Vacante

Iris

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Iris, Bukovel, Ukraine

Localizare: Situat in statiunea de schi Bukovel, acest hotel este amplasat chiar langa teleschiul 5.
Facilitati hotel: Centru SPA, internet Wi-Fi gratuit, birou de schimb valutar, bancomat, seif la receptie, sala de mic dejun, gradina, depozit de schi. Check-inul si check-outul se fac la receptia centrala a Bukovel Resort 3*.
Dotari camere: Aer conditionat, minibar, telefon, TV, uscator de par, detector de fum, facilitati pentru prepararea ceaiului / cafelei, articole de toaleta, uscator de par, halat de baie, balcon. Chicineta complet utilata, semineu, dormitor si living cu canapea in apartamente.
Web: www.reserve.bukovel.com/iris

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.