Cere oferta Cere oferte
Vacante

Hotel Diamond SPA

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Hotel Diamond SPA, Bukovel, Ukraine

Localizare: Deschis in 2017, Hotelul Diamond and SPA este situat in Bukovel, la 1,9 km de teleschiul Bukovel 1R, la 2,9 km de teleschiurile Bukovel 2 C si Bukovel 2R.
Zona este renumita pentru schi, iar oaspetii pot inchiria echipament de schi si biciclete de la hotel.


Facilitati hotel: Hotelul serveste zilnic un mic dejun tip bufet. Zona de wellness de la Diamond Hotel include hammam, sauna si cada cu hidromasaj. Accesul este gratuit.
Hotelul oferta WiFi gratuit, dispune de un restaurant si un bar. Hotelul are lounge comun L si loc de joac pentru copii.
Oaspetii au la dispozitie receptie cu program nonstop, room service si serviciu de schimb valutar. Hotelul dispune de parcare gratuita, pazita (in limita disponibilitatii)


Dotari camere: Moderne, spatioase, dotate mobilier nou.


Hotelurile din Bukovel nu au o clasificare oficiala. Recomandarea agentiei pentru acest hotel este de 3* superior.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.