Cere oferta Cere oferte
Vacante

History

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere History, Bukovel, Ukraine

Localizare: In satul Polyanytsya, la 3 km de staTiunea de schi Bukovel.
Descriere: Hotelul are patru etaje unde fiecare din cele 10 apartamente este proiectat in stilul perioadei particulare a istoriei ucrainene: Preistoria, cultura Trypillian, vremurile din Scythia, Rus, epoca domneasca, Serbdomoria, timpul cazacilor, miscarea de eliberare nationala, clasic. La parter este un apartament dublu 'Tineret'. La primul etaj sunt 2 apartamente Semi Deluxe ('Pestera' si 'Trypillia') si 1 apartament de doua camere Deluxe ('Scythia'). La etajul al doilea se afla 2 apartamente Semi Deluxe ('Kyiv Rus' si 'Serfdom') si 2 apartamente de doua niveluri Deluxe ('The Princely' si 'Cossacks'). La etajul al treilea sunt 2 apartamente Semi Deluxe ('UPA' - armata ucraineana de razboi si 'Classic').
Facilitati hotel: Receptie, ala de mese (cu semineu), tenis de masa, biblioteca istoriei ucrainiene, parcare (la 400 m de hotel cu transfer de la parcare la hotel), camera special amenajata pentru uscarea echipamentului de schi. Baie Rusa cu o piscina (intr-o casa separata) - 200 UAH pe 6 persoane pe ora, tariful pentru fiecare persoana suplimentara este de 25 UAH. Cel mai apropiat magazin este la 400 m.
Dotari camere: Fiecare camera include un interior traditional carpatin si un balcon cu vedere la Muntii Carpati.
Camera standard are un pat dublu, un dulap, un televizor LED 32, o masa, 2 scaune, un telefon intern, un seif, un balcon si o baie (dus, uscator de par, articole de toaleta).
Suita semi-deluxe are un pat dublu sau 2 paturi de o persoana, un dulap, un televizor LED 32, o masa, 2 scaune, un telefon intern, un seif, un balcon si o baie (dus, uscator de par, articole de toaleta).
Suit Deluxe are 2 paturi duble, un dulap, un televizor LED 32, o masa, 2 scaune sau banci, un frigider, un telefon intern, un seif, un balcon si o baie (dus, uscator de par, articole de toaleta). Astfel de apartamente, cum ar fi 'The Princely' si 'Cazaci', au doua nivele.
Web:http://www.historyhotel.com.ua/

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie History, Bukovel, Ukraine