Cere oferta Cere oferte
Vacante

Edelweiss

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Edelweiss, Bukovel, Ukraine

Localizare: Hotelul Edelweiss este situat intr-un loc pitoresc pe malul Prutului, in mijlocul statiunii Yaremche, la 15 minute de statiunea de schi Bukovel.
Descriere: Numit dupa floarea de munte, Edelweiss este unul dintre cele mai bune hoteluri din Bukovel si este cunoscut ca un simbol al Bukovelului din 2007.
Facilitati hotel: Hotelul Edelweiss este un complex mic de 5 etaje si lift, cu 30 de camere, dotat cu internet Wi-Fi, parcare, sala de fitness. Oaspetii se pot bucura de micul dejun, precum si de pranz si cina in restaurantul Mangalitsa, care serveste specialitati locale. Exista, de asemenea, un lounge confortabil cu semineu in hol. Transfer gratuit intre orele 09.30-17.30 din hotelul Edelweiss spre Resort Bukovel aflat la 4 km.
Dotari camere: Camere DBL Semi-Suite: TV, telefon, mini-bar (contra cost), uscator de par, baie cu dus, balcon. Categoria I-vedere la parcare, categoria II-vedere la padure.
Suite: living si dormitor dotate cu: 2 TV, telefon, mini-bar (contra cost), canapea, uscator de par, baie cu dus, balcon.
Apartamente: living si 2 dormitoare (camere separate cu acelasi coridor si paturi king size) dotate cu: 3 TV, telefon, mini-bar (contra cost), canapea, jacuzzi, uscator de par, baie cu dus, 2 balcoane.
Web:www.reserve.bukovel.com/edelveis

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.