Cere oferta Cere oferte
Vacante

BUKOVEL RESORT

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere BUKOVEL RESORT, Bukovel, Ukraine

Localizare: In centrul statiunii bukovel, inconjurat de partiile de ski.
Descriere: Bukovel Resort este format din cabane confortabile din lemn cu doua etaje situate in inima statiunii. Este combinatia unica dintre confortul maxim, calitatea inalta a serviciilor, natura intacta si aerul montan. Personalul hotelului experimentat va ofera o calitate maxima a serviciilor.
Facilitati hotel: Internet, Wi-Fi, Plaja (Lacul) - sezonier (vara), Spa si centru de wellness, centru de fitness, inchiriere de biciclete si echipament de schi, ATM/bancomat, receptie deschisa 24 de ore, camera pentru depozitare bagaje, minimarket, supermarket, magazin de articole sportive, farmacie, sauna, salon de bronzare, biliard, loc de joaca pentru copii, parcare, room service, restaurant, parcare.
Dotari camere:
Dubla Economy: minibar (se achita suplimentar la hotel), incalzire centralizata, ceainic, uscator de par, baie cu cabina de dus.
Dubla Economy +: TV cu ecran plat, minibar (se achita suplimentar la hotel), incalzire centralizata, ceainic, uscator de par, baie cu cabina de dus.
Dubla Semi-Suite +: TV cu ecran plat, minibar (se achita suplimentar la hotel), incalzire centralizata, ceainic, uscator de par, baie cu cabina de dus.
Tripla Semi-Suite: TV, minibar (se achita suplimentar la hotel), incalzire centralizata, ceainic, uscator de par, baie cu cabina de dus.
Dubla Semi-Suite NEW: TV cu ecran plat, minibar (se achita suplimentar la hotel), seif (contra cost), incalzire centralizata, ceainic, uscator de par, produse cosmetice, baie cu cabina de dus.
Tripla Semi-Suite NEW: TV cu ecran plat, minibar (se achita suplimentar la hotel), incalzire centralizata, ceainic, uscator de par, produse cosmetice, baie cu cabina de dus.
Suite: TV cu ecran plat, minibar (se achita suplimentar la hotel), s incalzire centralizata, ceainic, uscator de par, produse cosmetice, halat si papuci, baie cu cada.
Superior Suite: TV cu ecran plat, minibar (se achita suplimentar la hotel), seif (contra cost), incalzire centralizata, ceainic, uscator de par, produse cosmetice, halat si papuci, cada SPA, baie cu dus.
Superior Suite +: TV cu ecran plat, minibar (se achita suplimentar la hotel), seif (contra cost), incalzire centralizata, ceainic, uscator de par, produse cosmetice, halat si papuci, cada SPA, baie cu dus.
Chalet Superior: TV cu ecran plat, minibar (se achita suplimentar la hotel), seif (contra cost), incalzire centralizata, semineu, chicineta complet utilata, ceainic, sauna, mini-piscina interioara, uscator de par, produse cosmetice, halat si papuci, cada SPA, baie cu dus, garaj.
Chalet Deluxe: TV cu ecran plat, minibar (se achita suplimentar la hotel), seif (contra cost), incalzire centralizata, semineu, chicineta complet utilata, ceainic, sauna, mini-piscina interioara, uscator de par, produse cosmetice, halat si papuci, cada SPA, baie cu dus, garaj.
Villa Chalet: TV cu ecran plat, minibar (se achita suplimentar la hotel), seif (contra cost), incalzire centralizata, semineu, chicineta complet utilata, ceainic, sauna, mini-piscina interioara, masina de spalat, uscator de par, produse cosmetice, halat si papuci, cada SPA, baie cu dus, garaj.
Villa Premier: TV cu ecran plat, minibar (se achita suplimentar la hotel), seif (contra cost), incalzire centralizata, semineu, chicineta complet utilata, ceainic, sauna, mini-piscina interioara, masina de spalat, uscator de par, produse cosmetice, halat si papuci, cada SPA, baie cu dus, garaj, terasa.
Web: www.reserve.bukovel.com/bukovel

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.