Cere oferta Cere oferte
Vacante

I Corbezzoli Hotel

4 stele

   Budoni Sardinia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere I Corbezzoli Hotel, Budoni (Sardinia), Italia

Descriere: hotelul este situat intr-un parc care se desfasoara spre mare. Apropierea marii si mediul natural face ca vacanta la acest hotel sa fie una relaxanta.
Localizare: la 450 m de plaja, langa Ottiolu, un sat situat intre Budoni si San Teodoro, la 36 km distanta de aeroportul Olbia.
Dotari camere: camerele standard decorate in stil clasic, in culori de inspiratie mediteraneana sunt situate la parter sau la etajul I si sunt echipate cu: terasa sau veranda, baie cu cada sau dus, TV, telefon, aer conditionat, minibar.
Facilitati hotel: restaurant, bar, piscina in aer liber, parcare gratuita.
Plaja: plaja cu nisip fin se afla la 450 m distanta de plaja cu nisip fin. Pentru 2 sezlonguri si o umbrela se achita la hotel suma de 63 Euro/ saptamana.
Tip masa: demipensiune.
Nota: pentru anumite facilitati, hotelul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel, solicitati receptiei sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Website: www.icorbezzoli.com

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.