Cere oferta Cere oferte
Vacante

Budoni Beach

3 stele

   Budoni Sardinia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Budoni Beach, Budoni (Sardinia), Italia

Descriere: complexul de bungalouri recent construit este situat la aprox 300 - 500 m de plaja cu nisip fin, intr-o zona linistita , in vecintatea oraselului Budoni.
Localizare: la 500 m de plaja, la 35 km distanta de aeroportul Olbia.
Dotari camere: camerele decorate in stil traditional sard sunt situate in bungalouri si sunt echipate cu: terasa sau veranda, baie cu dus, TV, telefon, aer conditionat, seif (cu plata).
Plaja: o foarte buna plaja cu nisip fin se afla la aprox 500 m distanta de hotel.
Tip masa: fara masa. Se poate opta la fata locului pentru pensiune completa la hotel Baia dei Mori situat in apropiere, tarif 280 Euro/ persoana/ saptamana.
Nota: pentru anumite facilitati, hotelul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel, solicitati receptiei sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Website: www.budonibeachhotel.com

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.