Cere oferta Cere oferte
Vacante

COMPLEX TURISTIC VOIEVOD

Destinații în România
 | 
Vacanțe în România pentru familii cu copii
 | 
Bucovina

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere COMPLEX TURISTIC VOIEVOD, Sucevita, Romania

INFORMATII GENERALE

Complex Turistic Voievod, este o unitate turistica noua, care va pune la dispozitie numeroase facilitati si servicii intr-o oaza de liniste.


DESCRIERE CAMERE
Facilitati: mini-bar, internet wireless si prin cablu, telefon, TV, seif, balcon cu acces la terasa. Capacitate: 201 locuri: 77 locuri(Voievod 1), 76 locuri (Voievod 2) si 48 locuri (Bungalouri Voievod).
Hotel Voievod 1: 77 locuri in 33 camere duble (23 matrimoniale, 6 twin si 4 camere tip suite) dotate cu baie proprie,mini-bar, internet wireless si prin cablu, telefon, TV, seif, balcon. Camerele matrimoniale de la mansarda au si fotoliu extensibil.
Hotel Voievod 2: 76 de locuri in 36 camere duble (30 matrimoniale si 6 twin) si 2 apartamente a cate 4 locuri.


In imediata apropiere a hotelului se afla si 6 bungalouri 2* a cate 8 locuri (respectiv cate 2 suite de doua dormitoare - unul twin si unul matrimonial, dotate cu baie, TV si frigider), disponibile in perioada 1 mai - 30 septembrie.


SERVICII MASA
Pentru servirea mesei si organizarea unor evenimente complexul Voievod pune la dispozitie un restaurant mare (31 mese - capacitate intre 186 si 200 locuri) si o terasa (12 mese - capacitate intre 100-120 locuri), precum si un restaurant mic (10 mese - capacitate 60 locuri).
Turistii se mai pot relaxa la foisor care detine doua gratare (capacitate 60 de locuri ) si la barul rustic (capacitate 50 locuri) situat in apropierea terenului de sport.


FACILITATI COPII
Loc de joaca.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Intrebari frecvente COMPLEX TURISTIC VOIEVOD, Sucevita, Romania

Pot achizitiona sejurul la COMPLEX TURISTIC VOIEVOD prin EXIMTUR si sa achit cu vouchere de vacanta?

Pentru orice hotel din Romania din oferta EXIMTUR poti plati cu cardul de vacanta. Pentru mai multe detalii, consulta articolul nostru de pe blog despre folosirea voucherelor de vacanta.

Care sunt modalitatile de plata la COMPLEX TURISTIC VOIEVOD?

Rezervarile pot fi platite cu cardul (Mastercard si Visa) simplu si sigur online, cu cardul de vouchere de vacanta sau in agentie. Cu unele carduri se accepta si plata in rate.

Care este pretul pe noapte la COMPLEX TURISTIC VOIEVOD?

Pretul difera in functie de perioada, numarul de nopti alese in pachetul de cazare, camera aleasa si multe altele. Poti sa vezi costul estimativ completand informatiile despre data de plecare, intoarcere si numarul de persoane din pagina.

Care este intervalul de check-in si check-out la COMPLEX TURISTIC VOIEVOD?

La Complex Turistic Voievod din Sucevita, check-in-ul se face de la ora 15:00. Check-out-ul se face pana cel tarziu la ora 11:00.

COMPLEX TURISTIC VOIEVOD este potrivita pentru copii?

Da.

COMPLEX TURISTIC VOIEVOD accepta animale de companie?

Nu, politica complexului turistic Voievod nu perimite accesul cu animalele de companie.

Care sunt principalele facilitati la COMPLEX TURISTIC VOIEVOD?

Restaurant, bar, parcare, receptie 24 ore,sala de fitness, piscina, sauna, doua sali de conferinta, loc de joaca pentru copii, teren de sport,sala de agreement.

Exista optiunea de all inclusive la COMPLEX TURISTIC VOIEVOD?

Nu exista optiunea de all inclusive la Complex Turistic Voievod din Sucevita, insa poti achizitiona sejururi in regim de mic dejun, demipensiune si pensiune completa. Serviciile de masa se acorda in restaurantul propriu.

Exista parcare privata la COMPLEX TURISTIC VOIEVOD?

Da, exista parcare privata la Complex Turistic Voievod.

Locatie COMPLEX TURISTIC VOIEVOD, Sucevita, Romania