Cere oferta Cere oferte
Vacante

Savoy

3 stele

   Brideslesbains

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Savoy, Brides-les-Bains, Franta

Localizare: Hotelul Savoy este situat în centrul staiunii Brides-les-Bains, legat de Méribel prin telegondola Olympe (300 metri), în cea mai mare zona de schi din lume.

Dotari hotel: Parcare proprie, lift, sala fitness, piscina, restaurant, sauna, solar, spatiu de depozitare, internet corner, seif, wi-fi, camere de nefumatori, se accepta de animale de companie,

Dotari camere: televizor, telefon, baie cu dus sau cada, uscator de par,

http://www.savoy-hotel-brides.com/

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.