Cere oferta Cere oferte
Vacante

Residence Lagrange Confort + Cybele

3 stele

   Brideslesbains

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Residence Lagrange Confort + Cybele, Brides-les-Bains, Franta

Localizare: Apartamentele sunt situate la 300 m de centrul statiunii si la 600 m de teleferic-ul Olympe. Intregul complex este alcatuit din 132 apartamente amplasate in cladiri de 7 etaje cu lift.

Dotari camere: Toate apartamentele sunt dotate cu chicineta, cu cuptor cu microunde sau gril, plita ceramica, masina de spalat vase, balcon.

Dotari hotel: Hotelul beneficiaza de parcare proprie, platibila la fata locului, piscina interioara, sauna, spalatorie haine, wi-fi si internet corner langa receptie., salon de jocuri cu masa de biliard

Servicii contra cost: sauna, asternuturile de pat si prosoapele, curatenia finala

Garantia obligatorie: 200 euro

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.