Cere oferta Cere oferte
Vacante

Golf

3 stele

   Brideslesbains

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Golf, Brides-les-Bains, Franta

Localizare: Situat intr-o locatie linistita ce ofera o vedere spectaculoasa asupra Parcului National Vanoise . Hotelul combina stilul anilor 20 cu stilul modern fiind recent renovat.

Dotari camere: Hotelul are un total de 54 de camere ce au ca si dotari TV satelit, telefon, seif, conexiune wi-fi, balcon, camere pentru persoane cu mobilitate redusa.

Dotari hotel: restaurant, lift, parcare privata, SPA, biliard, sala bowling

http://www.golf-hotel-brides.com/

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.