Cere oferta Cere oferte
Vacante

HOTEL BELVEDERE

Destinații în România
 | 
Orașe în România
 | 
Wellness & Spa in Romania

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL BELVEDERE, Brasov, Romania

INFORMATII GENERALE
Hotel Belvedere face parte din complexul hotelier Belvedere, in imediata apropiere a acestuia aflandu-se Grand Hotel Belvedere.
La Hotel Belvedere veti descoperi un loc de exceptie, deasupra Brasovului, un loc in care ospitalitatea, eleganta si pasiunea pentru frumos se unesc in mod armonios, astfel incat sa aveti parte numai de experiente unice si stilate.
Fie pentru un voiaj de afaceri sau intr-un voiaj leisure, fie ca aveti o conferinta sau un eveniment privat, echipa de profesionisti va face in asa fel incat sederea la Hotel Belvedere sa fie un cadru perfect pentru a petrece timp de calitate.
Cu o traditie de peste 15 ani, Hotel Belvedere este locul in care veti avea ocazia sa admirati frumusetea orasului Brasov, oferindu-va o vedere panoramica de exceptie, atat la lumina zilei, cat si seara, acompaniata de luminile feerice ale orasului.

FACILITATI UNITATE
Servicii:
Parcare gratuita
Ascensor
Receptie 24 / 24
Acces la piscina interioara localizata in GRAND BELVEDERE), exterioara (in sezonul cald), sauna (GRAND BELVEDERE) si sala fitness (GRAND BELVEDERE).
Asistenta turistica
Centrul de wellness va asteapta cu sala de FITNESS, dotata cu echipamente TehnoGym de ultima generatie, cu asistenta din partea unui profesionist (la cerere).
Dupa antrenament, puteti sa continuati rasfatul in zona de relaxare a zonei SPA, unde veti regasi pisicina interioara, conceputa intr-un cadru exceptional, cu o temperatura ideala a aerului si a apei. Din interiorul piscinei, puteti admira privelisti superbe, in toate cele patru anotimpuri.
Zona SPA detine si zona de MASAJ, locul in care beneficiile acestei terapii va vor ajuta sa descoperiti starea de bine la cele mai inalte cote! Fie ca este vorba de masaj de relaxare, de detensionare sau masaj terapeutic, personalul specializat vor face ca fiecare moment sa fie unul de rasfat maxim!
In sezonul cald, inconjurati de privelisti montane senzationale, cum stim ca nimic nu e mai placut decat relaxarea pe un sezlong confortabil, va invitam sa va lasati mangaiati de razele soarelui pe terasa externa a hotelului, si de ce nu? sa savurati un cocktail!

DESCRIERE CAMERE
Hotel Belvedere Brasov dispune de camere dotate cu:
Conexiune de internet WI FI
Control independent al temperaturii (aer conditionat)
Televiziune digitala
Linie telefonica directa
Minibar
Paturi spatioase cu saltele confortabile
Accesorii de baie
Uscator de par
Room Service
Acces in camera cu card magnetic
Seif
Bai cu jacuzzi si hidromasaj, uscator de par, papuci, halat

FACILITATI EVENIMENTE
Sala de conferinte Belvedere are o capacitate de 40 de locuri, cu posibilitatea de suplimentare pana la 100 de locuri. Dotari standard : instalatie de sonorizare profesionala cu microfoane wireless, ecran de proiectie, videoproiector, flipchart, LCD, acces internet WI FI.

SERVICII DE MASA
Restaurantul este conceput pentru a oferi o imagine panoramica asupra Brasovului, atat la pranz, la lumina intensa a zilei, cat si la cina, la luminile feerice ale orasului. Decorul interior, contemporan, elegant, feeric va invita sa traiti momente unice.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Intrebari frecvente HOTEL BELVEDERE, Brasov, Romania

Pot achizitiona sejurul la HOTEL BELVEDERE prin EXIMTUR si sa achit cu vouchere de vacanta?

Pentru orice hotel din Romania din oferta EXIMTUR poti plati cu cardul de vacanta. Pentru mai multe detalii, consulta articolul nostru de pe blog despre folosirea voucherelor de vacanta.

Care sunt modalitatile de plata la HOTEL BELVEDERE?

Rezervarile pot fi platite cu cardul (Mastercard si Visa) simplu si sigur online, cu cardul de vouchere de vacanta sau in agentie. Cu unele carduri se accepta si plata in rate.

Care este pretul pe noapte la HOTEL BELVEDERE?

Pretul difera in functie de perioada, numarul de nopti alese in pachetul de cazare, camera aleasa si multe altele. Poti sa vezi costul estimativ completand informatiile despre data de plecare, intoarcere si numarul de persoane din pagina.

Care este intervalul de check-in si check-out la HOTEL BELVEDERE?

La Hotel Belvedere check-in-ul se face incepand cu ora 16:00. Check-out-ul se face pana in ora 12:00.

HOTEL BELVEDERE este potrivit pentru copii?

La Hotel Belvedere copiii sunt bineveniti, insa nu sunt facilitati speciale pentru acestia. ;

HOTEL BELVEDERE accepta animale de companie?

La Hotel Belvedere nu este permis accesul cu animale de companie.

Care sunt principalele facilitati la HOTEL BELVEDERE?

La Hotel Belvedere gasim ca facilitati piscina interioara localizata in GRAND BELVEDERE), exterioara (in sezonul cald), sauna (GRAND BELVEDERE) si sala fitness (GRAND BELVEDERE). ; ;

Exista optiunea de all inclusive la HOTEL BELVEDERE?

Nu exista optiunea de all inclusive la Hotel Belvedere, insa poti achizitiona sejururi cu mic dejun inclus, demipensiune, pensiune completa.

Exista parcare privata la HOTEL BELVEDERE?

Hotel Belvedere dispune de parcare proprie, gratuita.

Locatie HOTEL BELVEDERE, Brasov, Romania