Cere oferta Cere oferte
Vacante

Grand Hotel

4 stele

   Brasov, Romania

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Grand Hotel, Brasov, Romania

Situat la intrarea in Brasov dinspre Predeal, in ceea mai noua zona rezidentiala a Brasovului, aproape de cea mai mare zona comerciala unde se gasesc marile Hypermarket-uri de renume international.

Hotelul este incadrat de o curte cu gradina proprie, unde se afla terasa si piscine ce functioneaza doar pe timp de vara.

Camerele spatioase cu dotarii de 4 stele si decorate personalizat.

Facilitati cazare: fax, TV in living, internet prin cablu, sala de fitness, se accepta animale, parcare, gradina/curte, piscina, masaj, spalatorie, room service, sauna, terasa, plata cu cardul, living, seif la receptie, bar, restaurant, sala de conferinte

Facilitati camere: internet in camera, uscator de par, baie cu cada, camere cu balcon, jacuzzi in camera, incalzire centrala, baie in camera, minibar in camera, telefon in camera, camera cu TV.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.