Cere oferta Cere oferte
Vacante

ICEBERG

4 stele

   Borovets, Bulgaria

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere ICEBERG, Borovets, Bulgaria

ICEBERG HOTEL 4* - BOROVETS Categoria Oficiala: 4 *. Locatie: Hotel Iceberg este situat la doar 150 m de la statia de telegondola si la aproximativ 200 m de centrul statiunii. Cazare: Construit in 2008, 7 etaje, 2 lifturi, 104 de camere si apartamente standard si de lux. Camera dubla & Camera dubla VIP (2 paturi normale si 1 pat suplimentar, 3ad max), dimensiune 34 mp - Pat dublu sau paturi twin, patul suplimentar este fotoliu extensibil. Camera tripla (3 paturi normale si un pat suplimentar, max 3 + 1), dimensiune 48 mp - Pat dublu si un pat simplu, pat suplimentar este fotoliu extensibil. Apartamente si Apartament VIP (4 paturi normale si 2 paturi suplimentare; 6AD max), dimensiune 67 mp - Doua dormitoare cu un pat dublu in fiecare din ele sau una cu un pat dublu si cealalta cu paturi twin si un pat suplimentar in fiecare dintre dormitoare. Toate camerele si apartamentele au balcon, incalzire centrala, telefon, TV prin satelit, mini-bar, internet, telefon, baie cu dus si cada, uscator de par. Apartamente VIP si camere duble sunt situate la ultimele 2 etaje (etajul 6 si 7), si au interior mai luxos - peretii sunt decorati cu tapet, perdele subtiri si groase la ferestre, televizor cu ecran plat, halat de baie si papuci, mini-bar. Apartamente VIP de pe ultimul etaj sunt cu tavan inclinat (stil alpin). Masa: Mic dejun sau demipensiune. Facilitati: Receptie cu seif de inchiriat, schimb valutar, room service, Wi-Fi in zone publice, lobby bar cu un semineu, restaurant principal, bar la piscina, club de noapte, sala de jocuri, sala de conferinte, Medic de garda, frizerie , cosmetica, depozit de schi pentru echipament propriu. Copii: patut (la cerere), scaune inalte in restaurant, sectiune pentru copii la piscina, loc de joaca pentru copii, jocuri electronice (cu taxa). Gratuit: Utilizarea de piscina interioara, jacuzzi si sala de fitness. Contra cost: tratamente SPA, masaj, sauna, biliard, tenis de masa. Animale de companie: Nu sunt permise Parcare: contra cost Hotel’s website: www.hoteliceberg.com

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.