Cere oferta Cere oferte
Vacante

TEMPLE CLASS HOTEL

3 stele

   Didim, Turcia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere TEMPLE CLASS HOTEL, Didim, Turcia

Descriere hotelHotel situat la 90 km de aeroportul din Bodrum, in localitatea Didim, la 25 m de plaja publica. Construit in 1992, suprafata totala 5000 m2, ultima renovare a avut loc in 2011. Hotelul are o cladire cu 7 nivele: 70 standard room (maxim 3 persoane, 20 m2); 8 family room cu 2 camere ( 4 camere cu o camera); 2 dormitoare cu usa, maxim 4 persoane, 40 m2) Internet: www.templehotel.net Telefon:(256) 813 71 07 Fax:(256) 813 71 46 Camera hoteldus foehn aer conditionat individual TV telefon mini-bar (contra cost) seif (contra cost) pardoseala - marmura balcon curatenie in camera - zilnic schimbarea lenjeriei - 3 zile/saptamana WiFi - gratuit room service (contra cost) Spatiu exteriorrestaurant principal restaurant a la carte (turcesc, cu rezervare, contra cost) 2 baruri piscina exterioasa medic la solicitare coafor spalatorie curatatorie chimica WiFi in lobby, gratuitRelaxare si sportGratuit tenis de masa darts teren de tenis cu suprafata dura inchirierea echipamentului de tenis program de animatie Contra cost nocturna terenului de tenis sporturi nautice Pentru copiipiscina loc de joaca bona (contra cost) PlajaPublica, nisip. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele - contra cost. Prosoape de plaja: nu.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.