Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere Pine Bay Holiday Resort, Kusadasi, Turcia

AN DESCHIDERE: 1992
ULTIMA RENOVARE: 2014
SUPRAFATA: 419.000 m2.
LOCALIZARE: pa plaja, la 5 km de Kusadasi.
FACILITATI HOTEL: 1 cladire principala cu 9 etaje, cladirea club cu 7 etaje, 6 vile, 5 lifturi, restaurant principal Teras, 9 baruri inclusive bar pe plaja si la piscina, disco bar, 3 restaurante a la carte, snack bar la piscina, cafenea, piscina pentru relaxare, piscina pentru activitati, aquapark, piscina interioara, piscina pentru copii, Jacuzzi, min club pentru copii 4-12 ani, club pentru adolescent 12-17 ani, club pentru copii pe plaja 4-12 ani, centru SPA & wellness cu baie turceasca, sauna, baie de aburi, masaje si tratamente, Sali de conferinta echipate complet.
FACILITATI CAMERE: camerele standard au in jur de 25 m2, cele superior sea view 40 m2, iar suitele 50 m2 si sunt situate in cladirea principala. Toate camerele sunt dotate cu : balcon, baie cu dus si toaleta, uscator de par, oglinda cosmetica, telefon, aer conditionat /incalzire centralizata, mini bar, TV prin satelit, Radio, majoritatea camerelor au pe jos mocheta, camerele cluib au pardoseala pe jos, curatenia se face zilnic, prosoapele se schimba zilnic, lenjeria se schimba la fiecare 2 zile. Suitele dispun de pat dublu si canapea in living, toate suitele sunt localizate in cladirea principala. Camerele junior club dispun de 1 dormitor, 1 living, 2 bai, pe jos au mocheta, suprafata in jur de 35 m2. Camerele family club au 49 m2, 2 dormitoare, living, 2 bai, mocheta pe jos.
ALL INCLUSIVE: mic dejun 07 -10:00, mic dejun tarziu 10-11:00, pranz 12:30-14:00, cina 19 -21:30, bufet noaptea 23:00-00:00 a toate sunt tip buget in cadrul restaurantului principal. Se pot servi mesele principale cu exceptia micului dejun tarziu si la Green Restaurant. Sunsaet bar este deschis 24 de ore, Fuaye Bar si Efe cafAS 10:00 -00:00, Sail Bar, Panorama bar, snack barul de la piscina, cafeneaua Marina si barul de pe plaja sunt deschise 10-17:00, Inghetata intre orele 15-17:00, Amphi Bar 20:00-23:00. Toate barurile servesc bauturi locale alcoolice si non alcoolice. Restaurantele a la carte : Panorama (turcesc), Efes (chinezesc), Marina (pescaresc), Pool Snack ( Italian) sunt deschise pentru cina 19 -22:00..

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Unitățile de cazare din România sunt obligate să solicite persoanelor care vin să se cazeze dovada vaccinării sau dovada faptului că au trecut prin boală, în caz contrar persoanele în cauză nu vor fi cazate!