Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere PETUNYA BEACH RESORT, Ortakent, Turcia

Hotel Petunya Beach Resort Bodrum este situat la 45 km de aeroportul Bodrum, la 11 km de Bodrum, in Ortakent, pe malul marii.

Localizare
Hotel Petunya Beach Resort Bodrum este situat la 45 km de aeroportul Bodrum, la 11 km de Bodrum, in Ortakent, pe malul marii.

Facilitati camere:
Camerele dispun de :dus; uscator de par; aer conditionat individual; TV satelit; telefon; mini-bar (în ziua sosirii, apa - gratuit); seif (contra cost)

Facilitati hotel:
Hotelul are in dotare :restaurant principal ;restaurant a la carte (italian si fructe de mare, contra cost); 3 baruri; piscina în aer liber2 tobogane; baie turceasca; sauna; terenuri tenis; biliard; program de animatie; sezolnguri si umbrelute gratuit la piscina si la plaja

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.