Cere oferta Cere oferte
Vacante

MAJESTY CLUB KUSTUR

5 stele

   Kusadasi, Turcia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere MAJESTY CLUB KUSTUR, Kusadasi, Turcia

www.kusturclub.com

LOCALIZARE:
Hotel Kustur Club Holiday Village Kusadasi este situat la 70 km de aeroportul orasului Izmir, la 3 km de centrul orasului Kusadasi, pe malul marii. La 15 km de orasul medieval Efes.
Este situat peste drum de plaja, trecerea pala la acesta se face pe o pasarela. Peste drum de hotel, se afla renumita discoteca cu spuma - Havana. Pâna la plaja trecerea se face pe o pasarela
Este recomandat pentru un sejur de familie si o vacanta activa.

CAZARE:
Hotelul a fost construit în anul 1966, detine o suprafata totala de 170.000 mp, ultima renovare a fost facuta in 2010. Hotelul dispune de 56 corpuri de 1 si 2 etaje cu 450 camere:
102 garden rooms concepute ca si bungalow-uri ( 29 mp incluzand veranda 6 mp ; renovate in 2014), 318 superior rooms ( 31 mp incluzand balconul 4 mp– construite in 2004/2007/2008), 24 family room (dormitor si living cu usa, 35 mp incluzand balcon 4mp – renovate in 2008), 6 suite rooms (dormitor si living cu usa, max. 2+2 pers., 39/41 mp – cele cu garden view renovate in 2014).
Camerele detin ca si dotari: uscator de par, baie cu dus / cada, aer conditionat individual, satelit TV, telefon, mini-bar (apa, la sosire, gratuit; aprovizionare contra cost), seif (contra cost, de la receptie),
pardoseala - mocheta sau gresie, balcon sau terasa; in camera se face curatenie zilnic, asternuturile sunt schimbate de 3 ori pe saptamana.

SERVICII: Ultra all inclusive
In restaurantul Efes se servesc mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, cina. Degustari de tip snack la Pool snack bar, cafea , ceai, produse de patiserie, gustari la miezul noptii. Hotelul detine si restaurantele A la Carte - Sofra (turcesc), Madne (peste), Milanese (italian), Sushi - contra cost cu rezervare. Bauturile sunt locale.

FACILITATI:
Hotelul dispune de urmatoarele facilitati : restaurant principal, restaurante a la carte (turcesc si pescaresc, cu rezervare, contra cost), 6 baruri, 3 piscine exterioare (2 active si 1 silence pool), 2 tobogane, teren de tenis, parcare, baie turceasca, sauna , cetru de firtness, amfiteatru, disco. Contra cost - cabinet medical , coafor , spalatorie si curatatorie , centru comercial, schimb valutar, rent-a-car , shopping center. Pentru copii : bufet, mini-club (4-12 ani), 2 piscine, teren de joaca, mini-gradina zoologica . Utilizare unor facilitati din cele mentionate este contra cost.

PLAJA - proprie, cu nisip si pietris de 200 m. La piscina si la plaja - sezlongurile, saltelele si umbrelutele sunt gratuite.

SPORT SI DIVERTISMENT:
Gratuit: sala fitness, sauna, baie turceasca , boccia, aerobic, volei pe plaja, baschet , tenis, mini-golf, tenis de masa, muzica live, show-program, sala TV
Contra cost: fotbal de masa, centru diving, biliard, rachete si mingii de tenis, masaj, discoteca (bauturile), jocuri video, iluminarea terenului de tenis , cursuri de diving, internet-cafe, sporturi acvatice cu motor.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.