Cere oferta Cere oferte
Vacante

GRAND PASA

5 stele

   Marmaris, Turcia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere GRAND PASA, Marmaris, Turcia

Localizare: Hotelul se afla la 350 m fata de plaja, la 3,5 km de Marmaris, la 4.5 km de Icmeler. Hotelul a fost contruit in 2006 si are o suprafata de 8000 m2. Este amplasat intr-o frumoasa zona impadurita cu pini.

Cazare: Hotelul este compus dintr-o cladire de 5 etaje (2 lifturi) dispune de 280 camere din care: 274 camere standard, 4 camere suite si 2 king suite.
Standard room: camerele standard au o suprafata de 28 m2 si sunt dotate cu aer conditionat split, incalzire centralizata, baie cu cada, uscator de par, telefon in baie, internet wireless (gratis), minibar (cu plata), telefon, mocheta, TV satelit si seif (cu plata). Zilnic se face curatenie in camera, iar asternuturile si prosoapele se schimba la fiecare 3 zile. Room service cu plata. Camerele au vedere la piscina si/sau gradina (nu au vedere la mare)

Facilitati: Piscina exterioara si interioara, baie turceasca, sauna, piscina pentru copii, lifturi, tobogane cu apa, restaurant interior si exterior, restaurant A la Carte, baruri, animatie, room service, sali de conferinta. Fara plata este transportul de la hotel pana la plaja, miniclub pentru copii cu varsta intre 04 - 12 ani. Cu plata sunt babysitting, coafor, spalatorie, masaj, cosmetica, baie cu aburi si internet cafe.

Servicii: All inclusive (AI) - Intre orele 10.00 - 24.00 se pot servi gratuit in restaurantul principal micul dejun, pranzul si cina, gustari intre 14.30-16.00 ceai, cafea si bauturi alcoolice si nealcolice locale. Toate bauturile se servesc la pahar si sunt de la dozator. Cu plata sunt sucurile naturale, bauturile de import, orice bautura la sticla.

Plaja: Publica cu nisip si pietricele; sezlongurile, prosoapele si umbrelele sunt cu plata.

Sporturi: Fara plata sunt: fitness, tenis de masa si darts. Biliard cu plata.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.