Cere oferta Cere oferte
Vacante

CLUB RESORT ATLANTIS

4 stele

   Kusadasi, Turcia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere CLUB RESORT ATLANTIS, Kusadasi, Turcia

Luxosul complex amplasat langa ruinele din Teos reprezinta alegerea ideala pentru o vacanta in doi sau pentru familiile in cautarea unui resort care ofera intimitate si relaxare.

Localizare: Club Resort Atlantis se afla la 7.5 km distanta de Seferihisar, la 2 km de minunatul sat pescaresc Sigacik si 1 ora distanta de aeroportul din Izmir.

Facilitati hotel: Resortul ofera restaurant, snack baruri, bistrouri , discoteca in aer liber, acces wi-fi, baie turceasca, Spa, sauna, studio de fitness, 3 piscine largi, cu serviciu de animatie si topogane, piscina incalzita cu zona speciala pentru copii, piscina pentru bebelusi, club pentru copii, centru cu jocuri video, mini lunapark, amfiteatru cu show-uri, cursuri pentru scufundari, centru pentru practicarea sporturilor acvatice, camere speciale pentru turistii care calatoresc cu animale de companie.Contra cost hotelul ofera urmatoarele facilitate: serviciu de inchirieri masini, centru medical, prosoapele pentru plaja si saltelutele, seif, terapia Spa, masajul, peeling, banana, canoe, jet-ski, wake board, windsurf, scuba diving, internet de mare viteza, cabanas la clubul de pe plaja, mancarea pentru copii in borcanase, scutecele pentru copii.

Facilitati camere: Hotelul se afla intr-un sat de vacanta pe o insula cu o suprafata de 100.000 mp si ofera cazare in bungalow-uri, avand o capacitate de 504 camere.
Camerele standard au baie cu dus, seif (contra cost), a/c individual, Tv, telefon, mini bar ( la cerere contra cost) umplut cu sticle de apa la check in, uscator de par, balcon, terasa.
Family room cu 2 camere separate, 2 dormitor cu dus, seif( contra cost), a/c individual, Tv, telefon, mini bar cu sticle de apa ( 1 sticla de apa de persoana /sejur), uscator de par, balcon terasa sau balcon frantuzesc.
Junior Suite cu 1 dormitor si 1 living room, baie cu dus, , seif ( contra cost), a/c individual, Tv, telefon, mini bar cu sticle de apa ( 1 sticla de apa de persoana /sejur), uscator de par, balcon sau terasa.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.