Cere oferta Cere oferte
Vacante

SWISSOTEL RESORT BODRUM BEACH

5 stele

   Turgutreis, Turcia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere SWISSOTEL RESORT BODRUM BEACH, Turgutreis, Turcia


LOCALIZARE: la 18 km de orasul Bodrum si la 54 km de Aeroportul International Bodrum, la numai 15 minute de mers pe jos de D-Marine in Turgutreis, la 30 de minute cu fairy boatul de insula greceasca Kos.


ADRESA: Turgutreis Mahallesi, Gazi Mustafa Kemal Bulvar No:42

TIP DE PLAJA: privata si nisipoasa.

CAPACITATE: 60 de camere standard cu dimensiunea de 41 -43 mp; 5 corner suite cu balcon cu dimensiune de 81 mp, 1 suita signature cu balcon cu dimensiune de aproximativ 128 mp localizate intr-o cladire de numai 2 etaje.

FACILITATI CAMERE: toate camerele sunt dotate cu : pat dublu sau 2 paturi twin, vedere la mare sau la gradina, mini bar, seif, TV cu ecran plat, telefon, facilitati ptr pregatirea ceaiului, set pentru calcat, expresor, baie deschisa si uscator de par, toaleta si dus separat, balcon, acces la internet wireless.

FACILITATI HOTEL: Lobby bar modern care serveste mancaruri internationale si bauturi delicioase, cafenea Swiss a care serveste micul dejun si pranzul cu delicii din bucataria internationala, se pot servi si bauturi, Restaurantul Yuhi ( deschis mai a octombrie ) - serveste bucatrie japoneza si mediteraneeana incusiv sushi, Restaurantul de pe plaja ( deschis mai a octombrie ) care introduce acum conceptul ' slow food ' cu combinatii grecesti si mediteraneene, Roof bar, 2 sali de conferinta cu dimensiunea de aproximativ 80 mp ( 54 persoane asezare stil classroom, 80 persoane asezare stil teatru, 50 persoane asezare cu mse rotunde ), sala de fitness, hammam, baie de aburi, sauna, zona de relaxare, lounge SPA, Salon de imfrumusetare VIP, piscina interioara si 3 jacuzzi, piscina exterioara si piscina pentru copii, sezlonguri, plaja privata nisipoase cu zona de copaci impartita in 2 zone. Bodrum Resort Residences -cladiri localizate paralel cu linia tarmului ce contin de la studio-uri la apartamente cu 5 dormitoare.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.