Cere oferta Cere oferte
Vacante

SAMARA HOTEL

5 stele

   Torba, Turcia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere SAMARA HOTEL, Torba, Turcia

www.hotelsamara.com

LOCALIZARE:
Hotelul este situat la 8 km de centrul orasului Bodrum, la 100 km de statia de microbus si la 27 km de aeroportul din Bodrum.

CAZARE:
Hotelul a fost construit in 1995/2008, cu renovari intre 2008/2012, dispune de un numar total de 291 camere, din care 235 camere standard, 13 camere Junior suite (1 + 1 pers), 8 camere Senior suites (2 + 1 pers), 1 camera Presidential suite, 8 camere pentru nefumatori, 12 camere cu conexiune si 2 camere pentru persoanele cu dizabilitati. Toate camerele dispun de baie proprie cu cada, dus, uscator de par, aer conditionat central, telefon direct (cu plata), minibar (apa, bauturi racoritoare la sosire), seif, TV prin satelit, canale de muzica, mocheta, curatenie zilnica, schimbarea lenjeriei in ziua urmatoare, schimbarea prosoapelor la cerere.

FACILITATI:
Hotelul dispune de restaurant principal, Terrace Restaurant, baruri in cadrul complexului hotelier: lobby bar, Panorama Bar, Snack Bar, bar la piscina, bar pe plaja, Vitamin Bar (in centrul de infrumusetare), discoteca, sala de jocuri. Serviciile medicale la cerere, spalatoria si curatatoria, baby sittingul, telefonul, faxul, coaforul, internet café- ul, serviciul rent a car sunt contra cost.

SERVICII:
All inclusive - bufet deschis la micul dejun, mic dejun tarziu, pranz, gustari, cina, gustari tarzii, toate bauturile locale alcoolice si non alcoolice in intervalul orar 10.00 – 02.00. Nu sunt incluse in conceptul all inclusive: bauturile importate, bauturile dupa ora 02.00, sucurile naturale, room service.

PLAJA:
Plaja este privata, de nisip, cu sezlonguri, umbrelute si prosoape gratuite.

SPORT SI DIVERTISMENT:
Hotelul dispune de 1 piscina exterioara mare, piscina exterioara pentru copii cu tobogan, piscine interioara incalzita din octobrie pana in mai, centru fitness, baie turceasca, sauna, Jacuzzi, 2 terenuri de tenis, volei la plaja, darts, billiard, tenis de masa, baschet ,fotbal, surf, canoe. Echipamentul pentru tenis, lectiile de scufundari, tratamentele cosmetic la centru de infrumusetare, masajul, coaforul, sporturile nautice motorizate sunt contra cost. Se organizeaza programe de divertisment in timpul zilei, programe de animatie seara, competitii, muzica live, seara turceasca, programe de animatie pentru copii, loc de joaca pentru copii (interior si exterior), mini club pentru copiii cu varste cuprinse intre 4 si 12 ani.


LOCALIZARE: Hotelul este situat la 8 km de centrul orasului Bodrum, la 100 km de statia de microbus si la 27 km de aeroportul din Bodrum.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.