Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati COMPLEX BALNEAR EXPRO, Bazna

Restaurant
Terrace
Room TV
Bathroom
Private bathroom
Conference room
Fitness Centre
Laundry
Ironing Service
Indoor Swimming Pool
Outdoor Swimming Pool
Tennis ground
Minibar
Safety Deposit Box at reception
Health treatments facilities

Descriere COMPLEX BALNEAR EXPRO, Bazna

Sejur Pensiune completa si tratament minim 6 nopti (atentie tratamentul se calculeaza doar pentru zilele de L, M, M, J si V)
Ambianta Hotelului COMPLEX BALNEAR EXPRO din Bazna este deosebita, putand satisface cele mai exigente gusturi, oferta fiind diversificata, de la turismul de sanatate la cel de afaceri, toate acestea alaturi de o bogata oferta de odihna si agrement. Complexul Balnear Expro se afla in Bazna pe dealul Chiciura, la 600 m altitudine, in partea de nord-est a statiunii.
Descriere facilitati:
Tratament: baza de tratament cuprinde cabinete de kinetoterapie, electroterapie, parafina, masaj, dus scotian, impachetari cu namol, bai galvanice. Se asigura tratamentul bolilor reumatice, ginecologice, stari postoperatorii, terapii naturiste, fizioterapie, ORL, aromoterapie, homeoterapie, refloxoterapie. Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.
Atractii turistice:
Biserica Evanghelica; Sf. Margareta (Medias); Biserica Evanghelica Bazna (500 ani de existenta).
Servicii masa:
- se acorda in unitatea restaurant Expro, mic dejun bufet suedez, pranzul si cina in sistem fisa cont.

Taxe locale

Unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale.
Calatorul este obligat sa achite la receptia unitatii hoteliere taxa de statiune, taxa de salubritate, precum si alte taxe locale, fara a putea pretinde despagubiri sau returnarea sumelor de la EXIMTUR.

Locatie COMPLEX BALNEAR EXPRO, Bazna