Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati BASSEN PENSION, Bazna

Restaurant
Bathroom
Shower
Children playground
Free parking
Garden
Children swimming pool

Descriere BASSEN PENSION, Bazna

Oferte traznite: "Iti platesti burta' - 1 cm = 2 lei. Pretul camerei este circumferinta burtii domnului x 2 lei. 'Pliveste un strat si ai cina gratis".

Bassen este o pensiune in stil german, un loc ideal pentru cazare, intalniri sau tratament la preturi extrem de accesibile. Bassen Pension este situata aproape de centrul comunei Bazna, la aproximativ 18 km de Municipiul Medias.

Atractii turistice:
Biserica Evanghelica; Sf. Margareta (Medias); Biserica Evanghelica Bazna (500 ani de existenta).

Politici:
Check-in incepand cu orele 12:30; check-out pana la orele 12:00.

Servicii masa:
- se acorda in cadrul pensiunii, pranzul si cina in sistem a-la-carte. Exista si posibilitatea de pregatire a preparatelor culinare in aer liber, la gratar, in gradina proprie sau la padure.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.

Locatie BASSEN PENSION, Bazna