Cere oferta Cere oferte
Vacante

Tanne

4 stele

   Bansko, Bulgaria

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Tanne, Bansko, Bulgaria

LOCALIZARE: Hotel Tanne este situat la poalele muntilor si este deschis in septembrie 2002, la 300 m de telegondola .
CAPACITATE: 25 de camere duble, 5 apartamente si penthouse, 4 din ele au seminee care comina stilul clasic bulgar vechi cu modernul si confortul.
FACILITATI CAMERE: Camerele sunt dotate cu: Tv prin cablu, telefon, mini bar, baie cu dus sau cada si uscator de par, seif. Apartamentele dispun de living confortabil cu canapele, amsuta de cafea, TV prin cablu, DVD, sistem audio, seif, TV in dormitor, baie cu cada, toaleta de serviciu, mini bar, room service ( pana la ora 00:00 ). Cele 2 penthouse sunt fiecare cu cate 2 etaje. Primul etaj are un living confortabil cu semineu, TV prin cablu, telefon, sistem de sunet, mini bar, mini seif, baie in timp ce la al doilea etaj se afla dormitorul.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.