Cere oferta Cere oferte
Vacante

SNOWPLOUGH APART-HOTEL

2 stele

   Bansko, Bulgaria

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere SNOWPLOUGH APART-HOTEL, Bansko, Bulgaria


Localizare: Apartamentele Snow Plough se afla in apropierea centrului statiunii Bansko, la 15 minute de mers pe jos de telecabina si la 5 minute de centrul statiunii.


Facilitati: 8 apartamente cu un dormitor si 14 apartamente cu doua dormitoare.


Apartamentele cu un dormitor au 2 paturi separate in dormitor, o canapea extensibila in living, baie cu cada sau dus si uscator de par, terasa.


Apartamentele cu doua dormitoare au un dormitor, o camera cu doua paturi, un living-room cu canapea extensibila, una sau doua bai cu cada sau dus si uscator de par.


Toate apartamentele au TV, DVD, frigider si incalzire centrala.


Se ofera posibilitatea de servire a micului dejun in apartamente prin serviciul de catering.


IMPORTANT: cladirea cu 3 etaje nu este dotata cu lift !Cheile se ridica de la Cassa Milla, situata in apropiere !Transfer de la / la gondola – 2 euro/pers (dus – intors)


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.