Cere oferta Cere oferte
Vacante

ROYAL PARK APARTMENT COMPLEX & SPA

4 stele

   Bansko, Bulgaria

Vacanțe la Schi în Bulgaria

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere ROYAL PARK APARTMENT COMPLEX & SPA, Bansko, Bulgaria

Localizare: Hotelul este situat la 900 m distanta fata de ski lift.

Capacitate: 29 Dbl, 23 apartamente 1 dormitor mici, 60 apartamente 1 dormitor, 20 studiouri.
Hotelul a fost construit in anul 2012. Exista 2 cladiri : cea principala -partea de hotel si partea de apart hotel care NU are conexiune cu cladirea principala! Camerele duble dispun de 2 paturi + fotoliu extensibil 70/160 cm, DBL Family - 2 camera cu usa comunicanta sau 1 singura camera cu 2 paturi + canapea extensibila 120 / 190 cm - cladirea principala. Partea de Apart-Hotel : Studio - 2 paturi + fotoliu extensibil 70 /160 cm ; Apartament - dormitor cu 2 paturi + living cu bucatarie, canapea extensibila 120 / 190 cm si 1 fotoliu extensibil 70 / 160 cm.

Facilitati: restaurant (in hotel, in cladirea principala), lobby bar (in hotel, in cladirea principala), piscina interioara (in hotel, in cladirea principala), Wi-fi, fitness, sauna, masaj, baie cu aburi, jacuzzi, biliard, birou de schimb valutar, serviciu inchirieri masini, parcare (in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva/garanta din agentie).

Camerele Dbl (25mp): 2 paturi twin, incalzire, seif, balcon, Tv, telefon, acces la internet (Wi-fi), mini bar, podeaua este acoperita cu mocheta, baie cu dus, uscator de par, birou. GRATUIT:accesul la piscina, sauna, baie de aburi, camera de relaxare, fitness, transport pana la skilift, parcare, wireless. Important: Pentru rezervarile cu HB in ziua de 31.12 cina standard va fi pranz! Pentru rezervarile cu all inclusive, pranzul poate fi servit la pachet ( sandwich, apa la 0.5 l, fructe dar trebuie specificat la receptie cu o zi inainte ) !

Cina festiva de Revelion NU se poate rezerva pentru unitatile de cazare din partea de apart-hotel datorita numarului redus de locuri din Restaurant!


Descriere sistem all inclusive: - 07:30 -10:00 - mic dejun bufet -12:00 - 14:00 - pranz tip buffet - salate, supe, feluri principale, deserturi; -16:00 - 17:00 - royal brunch : pizza, supe, dulciur, ceai, cafea, sucuri; -18:30 - 20:30 - cina tip buffet, bar cu salate, feluri principale, deserturi; - 10:00 - 21:00 - cafea, ceai, apa, sucuri, bauturi alcoolice locale bulgaresti: vodka, gin, rom, mastika, vermut, lichior, vin spumant, vin alb / rosu - nu sunt incluse sucurile si Berea.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.