Cere oferta Cere oferte
Vacante

Kempinski Grand Arena Bansko

5 stele

   Bansko, Bulgaria

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Kempinski Grand Arena Bansko, Bansko, Bulgaria

LOCALIZARE: Kempinski Grand Arena este situat la 2 ore distanta de mers cu masina de Sofia, langa statia gondolei ( 50 m ) la numai 15 minute de mers pe jos de centrul orasului si orasul vechi.

CHECK IN: dupa ora 15:00, CHECK OUT: pana la ora 12:00.

FACILITATI HOTEL: Hotelul dispune de 5 etaje, 5 lifturi, seif la receptie, piscine: exterioara si interioara (incalzita la 30 de grade ), internet cafe, acces internet wireless, magazine, exchange, bancomat, parcare, garaj, 4 restaurante, 3 baruri, sky bar, meniu special pentru copii, meniu pentru vegetarieni, room service, loc de joaca pentru copii, babystting (contra cost ), baby cot, centru SPA si wellness, coafor, fitness, 2 saune, 2 bai de aburi, solar, Jacuzzi, piano bar, sali de conferinta complet echipate.

FACILITATI CAMERE: Deluxe rooms ( town view si mountain view ) au circa 38 mp, dispun de seif, balcon, TV, birou, permit baby cot, posibilitatea de a prepara ceaiul si cafeaua in camera, meniu de perne, acces internet wireless, vedere la oras sau la munte, 2 paturi twin sau pat dublu, posibilitatea de extrabed, baie cu cada si dus. Camerele executive dispun de aceleasi facilitati doar ca sunt ceva mai spatioase 40 -42 mp. Camerele Junior suite dispun de aceleasi facilitati, au cca 45 mp. Deluxe suite dispune de living si dormitor separate prin usa , cca 70 mp. Alpine Suite are in jur de 80 m, baie cu cada si cabina de dus, bideu, Jacuzzi, balcon.

GRATUIT: acces internet wireless, kids club, depozit pentru echipamentul de ski, 2 tipuri de sauna ( finish, bio sauna ) si baie de aburi ( hammam si aromatic ), acces la piscinele hotelului, sala de gimnastica.

IMPORTANT: toate cinele inclusiv cele festive nu includ in bauturi.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.